Van der Aalst Events draagt haar steentje bij aan de Dag van de Logistiek

events1

Van der Aalst Events draagt haar steentje bij aan de Dag van de Logistiek

Wie is Van der Aalst Events? Ron Vosters, Event Adviseur, vertelt: “Wij zijn een dochteronderneming van Van der Aalst Verhuur. Al jaren verzorgen wij materialen voor de meest uiteenlopende evenementen in hoofdzakelijk Zuidoost-Brabant. Door de groeiende vraag, hebben wij Van der Aalst Events in het leven geroepen.

Van der Aalts Events organiseert & faciliteert grote en kleine evenementen. Denk daarbij aan een feest bij mensen thuis, een complete bruiloft, symposia, bedrijfsopening en alle andere redenen om een feest te vieren! Via onze verhuurtak hebben wij een breed scala aan materialen en kunnen wij op elk niveau ons steentje bijdragen.

Via diverse samenwerkingen ben ik in contact gekomen met de organisatie van de Dag van de Logistiek Eindhoven. We kregen de vraag of wij hier ons steentje aan bij wilden dragen. Daar hebben we volmondig JA op gezegd. Wij vinden het belangrijk om op elk gebied de samenwerking aan te gaan en daarnaast is het super leuk om met jongeren & volwassenen te werken die ontdekken wat en waar hun interesses en mogelijkheden liggen. En daar is de Dag van de Logistiek een super voorbeeld van. Dus dragen wij graag ons steentje bij om hier een hele mooie dag van te maken.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

13 − tien =