Het Logistiek Platform Zuidoost-Brabant organiseert samen met Summa College een tweede evenement op 23 mei!

Event huis van de logistiek

Het Logistiek Platform Zuidoost-Brabant organiseert samen met Summa College een tweede evenement op 23 mei!

Op donderdag 23 mei organiseren Summa Transport & Logistiek en het Logistiek Platform Zuidoost-Brabant een tweede evenement. In navolging op het zeer geslaagde evenement op 7 november 2018, willen we u op 23 mei weer van harte verwelkomen op een mooie locatie (u hoort binnenkort waar). Hier zullen we samen met een aantal business partners een inspirerende middag verzorgen rondom het thema: toepasbare logistieke innovaties en data in het MKB.

Datum: donderdag 23 mei 2019
Tijd: 14.00 – 18.00 uur

Laat u informeren en inspireren

Het doel van het evenement is het samenbrengen van het onderwijs en het bedrijfsleven op het gebied van toepasbare logistieke innovaties. Na deze middag bent u weer helemaal up-to-date, heeft u nieuwe contacten gelegd en gaat u geïnspireerd en met de laatste kennis van logistieke innovaties weer huiswaarts.

Business partners positief

De business partners die hebben deelgenomen aan het eerste evenement waren hierover erg positief. Johan Faes, CEO van Faes Group, heeft op deze middag een workshop verzorgd. Over de middag zei hij: “Het was super! Niet alleen de opkomst was goed, maar ook het niveau van de gasten was enorm hoog. Een enthousiaste groep voorvechters van innovatie!” Graag meer reacties lezen? Alles over de inhoud van deze dag, ervaringen van business partners en deelnemers, leest u in dit artikel.

Een reactie op “Het Logistiek Platform Zuidoost-Brabant organiseert samen met Summa College een tweede evenement op 23 mei!

 1. 26 februari 2019
  Beantwoorden

  Goedemorgen heer/mevrouw,

  Wij als Consolid Transport & Logistiek Eindhoven zouden graag aansluiten als bedrijf op de dag van de logistiek 23 mei a.s. Graag verneem ik of hier nog mogelijkheden voor zijn. Wij zijn de grootste detacheerder in vervoer en veiligheid en leiden mensen op tot o.a. vrachtwagenchauffeur, buschauffeur etc.

  Alvast bedankt voor de reactie.

  Met vriendelijke groet,
  Stèphanie van Bree
  Intercedente Transport & Logistiek

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

twintig + elf =