Gezocht: Betaalde leerwerkbaan in uw sector voor de duur van 1-1,5 jaar.

naamloos-35k

Gezocht: Betaalde leerwerkbaan in uw sector voor de duur van 1-1,5 jaar.

Het Ster College (onderdeel van het Summa College) is voor studenten op zoek naar betaalde leerwerkbanen in de Transport- en Logistieksector. De studenten volgen een BBL niveau-1 opleiding.

Het gaat om een groep volwassenen (18+) zonder startkwalificatie met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit zijn bijvoorbeeld statushouders of mensen met een ww- of bijstandsuitkering. Het Ster College wil deze studenten een betere startpositie geven op de arbeidsmarkt. U ook?

Onze studenten krijgen een aangepaste BBL-opleiding (opbouw in praktijkuren bij de werkgever) waar extra aandacht is voor de taalverhoging en vaktaalbeheersing, persoonlijke coaching en het opbouwen van een werkritme.

Per student wordt de werk-leerformule aangepast zodat dit past bij uw bedrijfstaken. Zo leert een student assistent logistiek medewerker op niveau-1 bijvoorbeeld om goederen verzendklaar te maken, te ontvangen, op te slaan en de inventaris op te maken. Het Ster College stemt de kerntaken altijd af op de bedrijven waar de studenten werkzaam zijn.

– Heeft u plaats in uw bedrijf?
– Wilt u de mogelijkheden bespreken?
– Weten wat de impact is van social return?

Neem contact op met Régine van Lieshout, Directeur Ster College, 06-23609311 of rhe.vanlieshout@summacollege.nl

www.stercollege.nl

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

8 + 17 =