De Burgh presenteert Truck en Van of the Year op de Dag van de Logistiek

38. De Burgh 21-09-2016-086

De Burgh presenteert Truck en Van of the Year op de Dag van de Logistiek

De Burgh, dé bedrijfswagendealer in de regio Eindhoven, presenteert op de Dag van de Logistiek zowel de ‘International Truck of the Year 2018’ als de ‘International Van of the Year 2018’. Bezoekers kunnen plaatsnemen in de nieuwe, indrukwekkende DAF XF of achter het stuur kruipen van de IVECO Daily Blue Power.

Met de introductie van de nieuwe XF, CF en LF, heeft DAF een range voertuigen geïntroduceerd, die een nieuwe norm zetten wat betreft prestaties. IVECO focust met de Daily Blue Power bestelwagens op duurzaamheid en biedt met de reeks haalbare oplossingen om de milieu-impact in stedelijke gebieden te verlagen. Daarnaast presenteren we een van onze nieuwe Fiat Professional modellen: De Fiat Talento Dubbele Cabine.

DAF_NEW_XF_NEW_CF_ITOY_LI

Tijdens de Dag van de Logistiek presenteert De Burgh niet alleen de bedrijfswagens, maar ook zichzelf als werkgever. De Burgh is al jaren een erkend (BOVAG-gecertificeerd) leerbedrijf en helpt studenten op weg tijdens hun stage. Het leverde de bedrijfswagendealer een aantal keer de landelijke titel ‘Leerbedrijf van het Jaar’ in de mobiliteitsbranche op! Bovendien is De Burgh in 2014 en 2017 benoemd tot ‘DAF-dealer van het jaar’ en in 2018 tot ‘Servicedealer van het jaar’. Een waardering voor alle medewerkers die zich dagelijks inzetten om zo goed mogelijk hun werk te realiseren.

Meer weten over de geroemde bedrijfswagen of De Burgh? Kom naar de Dag van de Logistiek en maak kennis!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

drie × twee =