Dag van de Logistiek

Over de Dag van de logistiek

Tegenwoordig kun je vrijwel overal spullen kopen en bestellen. Maar hoe komen al die producten nu bij jou terecht? Hierin speelt de logistiek een belangrijke rol. Het juiste product moet in de juiste hoeveelheden op het juiste moment op de juiste locatie worden afgeleverd. Logistiek draait om alles wat ervoor nodig is om dit goed te laten verlopen. Daar komt meer bij kijken dan iemand met een vrachtwagen op pad sturen.

De logistiek wordt steeds moderner en planningen worden steeds belangrijker. Dankzij stijgende brandstofkosten en complexere consumentenwensen wordt de sector bovendien steeds uitdagender. Op het gebied van planning en uitvoering heeft Nederland een leidende rol in de wereld van de logistiek. Deze rol willen we graag versterken.

De Dag van de logistiek in Eindhoven geeft je een goed beeld van alle mogelijkheden in de logistiek. Op zoek naar een baan? Zoek contact met de aanwezige arbeidsbureaus en werkgevers. Ben je nog niet zover? Je vindt er diverse opleidingen waar je informatie kunt inwinnen. Bekijk hier het programma van de dag.

0
banen in regio Eindhoven
0
extra banen in de komende 3 jaar
0
miljoen ton goederen per jaar in NL
0
miljard euro omzet per jaar in NL